Hotelsuk
Image default
Business / Transportation and Logistics

Uw APK laten uitvoeren in Duiven

Voorkom een boete en laat uw auto op tijd keuren

Een APK keuring is verplicht in Nederland en elke auto eigenaar krijgt op tijd bericht dat zijn auto zal moeten worden gekeurd. Wanneer u dit niet op tijd zult u snel merken dat u een boete van minimaal 130,- Euro ontvangt. Het is dus belangrijk om op tijd een APK keuring te laten uitvoeren door een erkende garage. Binnen de regio Duiven is de vakgarage Jelsma een begrip door jarenlange ervaring. U kunt bij Garage Jelsma uw voertuig op een professionele manier laten keuren en u bent verzekerd van het beste resultaat. Bovendien is de prijs maar 29,95 Euro all-in waarmee u verzekerd bent dat u weer veilig de weg op kunt.

Wat er minimaal moet gebeuren bij een keuring

Wanneer u uw auto laat keuren is het belangrijk dat de volgende zaken worden gecontroleerd. Ten eerste moeten de banden niet versleten zijn en nog over voldoende profiel beschikken. Ook mag de band niet beschadigd zijn en of stukken rubber missen. Natuurlijk dienen de remmen ook goed te werken. De remschijven dienen niet versleten te zijn en ook de remblokken moeten nog voldoende materiaal bevatten. De handrem moet normaal werken. Het voertuig moet verder op mogelijke lekkages worden gecontroleerd en of er geen speling zit op bewegende onderdelen. Natuurlijk zal alle verlichting van het voertuig correct moeten werken. Indien er lampen defect zijn moeten deze worden vervangen. De auto wordt verder gecontroleerd op mogelijke storingen en ook of de ruitenwissers, gordels en airbags correct werken in het kader van veiligheid. Dit alles zal tijdens de keuring uitvoerig worden gecontroleerd.

Regulier onderhoud

Natuurlijk mogen er tijdens een APK keuring weinig verborgen gebreken naar voren komen. Dit alles heeft vooral te maken met het reguliere onderhoud van de auto. Zorg ervoor dat u op basis van de normale onderhoudsinterval uw auto laat onderhouden bij uw garage en u staat niet voor verborgen gebreken tijdens de APK keuring. Vaak is het lang uitsluiten van regulier onderhoud aan uw voertuig kostbaarder.

 

 

http://www.garagejelsma.nl