Hotelsuk
Image default
Business / Transportation and Logistics

Shortlease Apeldoorn

Kies voor een prettige zakelijke mobiliteitsoplossing in de vorm van shortlease
Door te kiezen voor shortlease, kiest u voor een prettige en zakelijke mobiliteitsoplossing voor zowel grote als kleine ondernemingen. U kiest via XLRent.nl uit verschillende wagens, zodat er voor uw zakelijke wensen altijd een passend aanbod is. Ook bent u verzekerd van optimale flexibiliteit, u bent iedere maand een vast bedrag kwijt en na een korte termijn van slechts 30 dagen is uw contract direct op te zeggen. Dat wilt u als ondernemer toch ook? Bekijk alvast het aanbod van XLRent.nl online.


Voordelig en flexibel uw ideale auto huren dankzij shortlease

Steeds meer zakelijke ondernemers kiezen voor de verhuur van een wagen in de vorm van shortlease. En dat is natuurlijk niet voor niets. U bent met deze vorm van leasen te allen tijde verzekerd van betrouwbaar en professioneel advies. De gratis haal- en brengservice biedt u maximale mobiliteit. En u kunt dankzij XLRent.nl meteen in uw gewenste auto rijden. Een langlopend contract is bij dit bedrijf verleden tijd. Klinkt aantrekkelijk, nietwaar?

Kies uit een jong wagenpark als u kiest voor shortlease
Een Volkswagen up!, een Volkswagen Polo, een Volkswagen Golf en een Volkswagen T-Roc. Het zijn allemaal voorbeelden van wagens die u bij XLRent.nl kunt leasen. Heeft u een wagen voor een langere termijn nodig? In dat geval kan een bedrijfswagen een prettige uitkomst bieden. Dit is ook een van de mogelijkheden binnen het jonge wagenpark dat XLRent.nl u te bieden heeft.