Scooters kopen

Weet je niet waar je moet beginnen met scooters kopen? Laten we beginnen met een aantal interessante merken op te sommen, welk merk past bij jou?

 

Vespa: De originele retro scooter. Deze lijn uit de Piaggio fabriek is nog steeds zeer in trek door het prachtige design en de uitstekende kwaliteit. Als de prijs bij scooters kopen van ondergeschikt belang is moet je zeker kijken naar de Vespa Primavera en de Vespa Sprint.

 

Piaggio: Dit is het moederbedrijf van Vespa, ze maken ook middenklasse scooters zoals de Piaggio Zip en de Piaggio Fly. Italiaans design en Europese kwaliteit, met Piaggio krijg je een kwalitatief hoogstaande scooter voor een redelijke prijs.

 

Peugeot: Met de Kisbee lijn heeft Peugeot een goede concurrent in de middenklasse ontworpen. De luxe rijders die niet kiezen voor Vespa zullen hun ogen uitkijken met de prachtige Django Heritage. Scooters kopen wordt een stuk interessanter met deze Franse kunstwerkjes.

 

Sym: Meer scooter voor minder geld, bij scooters kopen moet je niet alleen naar goedkoop en duur kijken, Sym zit juist in het middensegment. Meer kwaliteit voor minder geld, dat is de aanpak van Sym. De Sym Allo laat zien dat Aziatische scooters de strijd aankunnen met Europese merken. De Sym Orbit II valt in budget klasse qua prijs, maar biedt een superieure kwaliteit in termen van kwaliteit.

 

Tomos: Ja hoor, deze “fiets met motor” bestaat nog steeds en maakt volgens traditioneel recept nog altijd degelijke scooters voor een schappelijke prijs. Geen franje of onzin aan deze modellen. Wil je bij scooters kopen alleen kiezen tussen wel of geen mandje? Dan kies je voor Tomos!

 

Dit zijn niet alle merken die leverbaar zijn, je kunt ook scooters kopen van Aprilia, Gilera, Honda, Kymco en de vele budget retro scooters. Kijk zelf in de webshop en zoek de scooter die het beste bij jou past.