Hotelsuk
Image default
Business / Transportation and Logistics

Onmisbaar voor op de werkvloer

 

Hoe we het ook wenden of keren, de werkvloer blijft een essentieel onderdeel van ons leven. Die 40 uur per week lijkt mee te vallen, maar als je erover na gaat denken, is het toch bijna een kwart van jouw weekinvulling. Je kunt er dan ook maar beter de juiste invulling aan geven. Wat is er eigenlijk onmisbaar voor op de werkvloer? We hebben een aantal onmisbare onderdelen voor je op een rij gezet, wat het compleet maken van de koffiehoek erg makkelijk maakt.

Voeding

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar goed eten en drinken is van cruciaal belang als je goed wilt presteren op de werkvloer. Je kunt natuurlijk niet alleen teren op een bakkie koffie (waarover later meer), maar je hebt ook echte voedingsstoffen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voldoende fruit voor de suikers en vitamine c, brood voor de koolhydraten en een lekker plakje vlees of kaas voor de eiwitten. Ook een goede kop thee draagt zeker bij aan een productieve werkdag.

Agenda’s en planners

Een productieve invulling van de werkdag begint bij het goed plannen van werkzaamheden. Alleen wanneer er concrete afspraken worden gemaakt, met gerichte deadlines, kan er daadwerkelijk ergens naartoe worden gewerkt. Zorg daarom voor een eigen agenda, maar ook voor algemene planners en overzichten, zodat iedereen op de hoogte is van elkaar taken.

De juiste koffietoebehoren

Van 2 of 3 koppen koffie per dag zal niemand doodgaan. Het zorgt er juist voor dat je extra alert bent. Maar altijd maar die mokken afwassen kost niet alleen een hoop tijd, maar is ook nog eens slecht voor het milieu. Je kunt er daarom beter voor kiezen om goedkope wegwerpbekers te nemen, alsmede toebehoren als roerstaafjes, suikersticks en meer. Hierdoor kijk je uit naar de koffiebreak en heb je voldoende motivatie om het maximale uit jouw werkzaamheden te halen.

Related Posts

Honeywell thermostaat

Bedrijf of particulier? Verhuizen met Oomen Verhuizers

Scooters kopen