Online bestellen bij Dozenhal

Bent u op zoek naar specifieke formaten kartonnen dozen voor een goede prijs? Zoek dan met zoeken! Want bij Dozenhal hebben ze meer dan 2.500 formaten in hun assortiment waar u uit kunt kiezen en bestellen. Door onze handige zoekfunctie op de website kunt u meteen uw formaat zoeken in de zoekmachine en dan wordt er een offerte opgesteld en direct naar een medewerker verstuurd. Maar er zijn nog meer functies en diensten waarvan u gebruik kunt maken via Dozenhal.

Zelfs kartonnen dozen zijn online verkrijgbaar

Tegenwoordig is alles online te bestellen en te verkrijgen, zelfs kartonnen dozen. Het klinkt allemaal een beetje suf, maar u zult zien dat deze website u flink wat moeite gaat besparen om de juiste doos voor u product te vinden. Bovendien bieden wij nog veel meer diensten en producten dan alleen maar dozen. Bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal om bepaalde dozen dicht of vast te maken. Van tape tot aan folio en zakjes waar je breekbare spullen in kunt doen. Vooral als u voor de eerste keer bij ons dozen besteld, is het handig om verpakkingsmateriaal eenmalig erbij te kopen zodat u zeker weet dat u alles heeft om uw eigen producten goed te kunnen verzenden. Onder verpakkingsmateriaal valt ook onze verzendverpakking. Dit zijn kleine langwerpige dozen waar bijvoorbeeld een game of een smal boek in kan. Ideaal voor ons klanten.

Je beste vriend in dozen

Dozenhal is echt het walhalla van de dozen. Maar wist u ook dat u deze kunt laten bedrukken door Dozenhal zelf? Ja dat klopt, wij bieden onze eigen drukwerkservice aan voor iedereen die hier de behoefte voor heeft. Natuurlijk is het leuk om uw eigen logo op de dozen te zetten om te laten zien waar het pakketje vandaan komt. U onderscheidt zich hiermee met de rest van de markt. Voor deze dienst betaald u wel een klein extra bedrag, maar dat zal het zeker waard zijn.

Dozenhal

Bent u benieuwd naar het brede en diepe assortiment van Dozenhal? Of wilt u meteen een offerte aanvragen? Bekijk dan www.dozenhal.nl voor het volledige assortiment.