Hotelsuk
Image default
Business / Transportation and Logistics

Nooit meer in de rij bij de receptie dankzij 4Suites

Het komt vaak voor: een lang rij voor de receptie van een hotel. Dankzij 4Suites is dit vanaf nu verleden tijd. Als hotel kunt u hierdoor minimaal op 50% personeelskosten besparen op de receptie. Gasten regelen de check-in en check-out namelijk voor het grootste gedeelte via hun eigen smartphone. Naast het inzetten van minder personeel kent een digitale sleutel nog een groot voordeel en dat is keycards of sleutels niet meer zoekraken of slecht functioneren. Dankzij 4Suites is digitale toegang gemakkelijk mogelijk voor de entree, hotelkamer, parkeerplaats en/of liften.

Hogere omzet

4Suites maakt het mogelijk om op een geautomatiseerde manier eenvoudig de omzet te verhogen tijdens het verblijf van een gast. Het is via de app mogelijk push berichten te sturen naar een gast over het ontbijt, een early of late check-in of extra diensten en faciliteiten. De optie voor het sturen van chat of push berichten is in te richten naar eigen wens. Het is voor een gast tevens mogelijk binnen enkele seconde een reservering te maken voor het restaurant, spa, ontbijt of andere activiteiten in het hotel. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Optimaliseer de gastbeleving

Het bieden van een fantastische ervaring voor gasten staat voorop. Dit is belangrijker dan de locatie of prijs. Juist de kleine details dragen bij in een ultieme gastbeleving. Technologie speelt daarom hier een grote rol in. Vandaag de dag wil een gast steeds meer controle hebben over de guest journey en de keuzemogelijkheden. Dit is allemaal mogelijk dankzij 4Suites. Alles wordt digitaal gepersonaliseerd waardoor een gast het verblijf volledig in eigen hand heeft. Op basis van data vertelt 4Suites precies waar uw klanten gelukkig van worden. Op deze manier kan er nog beter worden ingespeeld op persoonlijke wensen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

https://www.4suiteshq.com/nl/

Related Posts

Onmisbaar voor op de werkvloer

Scooter kopen Tilburg

Verhuisbedrijf Den Haag regelt uw verhuizing