Hotelsuk
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kwalitatief hoogwaardige eiken vloer voor een zacht prijsje

Bij Bax houthandel vind je eiken vloeren en nog veel meer. Bax Houthandel is van oorsprong een aannemersbedrijf opgericht in de jaren 60. Dit aannemersbedrijf had te maken met veel sloop opdrachten waar veel grote houten balken werden afgebroken. Met deze balken en houten stroken is Bax Houthandel vloerdelen en eiken vloeren gaan maken, dit was nog op kleine schaal. Bax Houthandel breidde zich echter snel uit. Nu hebben ze ruim 20 jaar ervaring in de verkoop en productie van onder andere eiken vloeren voor een zacht prijsje. Dit doen en deden ze altijd al met veel plezier naar de klanten. De missie van Bax Houthandel luidt; de verkoop van een kwalitatief hoogwaardige houten vloer voor een zeer scherpe prijs aan de consument.

De specialist in houten eiken vloeren

Of het nou gaat om een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket Bax Houthandel weet er wel raad mee. Bij Bax Houthandel kunt u dus terecht voor een groot scala aan soorten houten vloeren. U kunt bijvoorbeeld de originele Eiken vloer bij ze kopen maar ook parketvloer of een vloer van lamelparket. Het blijft hier niet bij want Bax Houthandel verzorgt ook laminaat. Deze houten vloeren zijn dan wel verschillend maar ze hebben wel een ding gemeen en dat is dat u als klant verzekerd bent van scherpe prijzen. Dit is mogelijk omdat er in eigen beheer wordt geproduceerd waardoor tussenhandel overbodig is. Wat hierdoor nog meer een optie is, is het op maat maken van vloeren. Na productie worden de vloeren op locatie geïnstalleerd.

Informatie over eiken vloeren 

Als uw oog is gevallen op een eiken vloer heeft u nog ruime keuze in verschillende eiken vloeren. Een eiken vloer die bestaat uit planken, een hele brede eiken vloer of zelfs een breed visgraatmotief. U zult verbaasd zijn over het uitgebreide assortiment eiken vloeren. Nadat u deze keuze heeft gemaakt kiest op welke manier de afwerking moet gebeuren, bijvoorbeeld welke basiskleur het moet krijgen en wat voor technieken erop moeten om de vloer te beschermen zoals een polyurethaan bovenlaag aanbrengen.

Related Posts

Je rijbewijs gehaald bij Rijschool Delft en dan?

Brommer olie kopen

Geld besparen op je boodschappen