Hotelsuk
Image default
Business

Een sappenbar huren voor jouw feest of evenement

Wil je een sappen bar huren? Top plan! Juices zijn helemaal hip. En dat is niet gek. Mensen zijn tegenwoordig veel meer bezig met een gezonde levensstijl. En gezond, dat voelt niet alleen goed, zo smaakt het ook! Bij Bar Company kun je een sappenbar huren voor jouw feest of evenement. Zo laat jij je gasten op een lekkere en gezonde manier genieten. Ideaal dus!

Een juicebar huren met de meest verse sappen

Ons enthousiaste personeel is constant op zoek naar de beste smaakcombinaties. We zijn niet bang om te experimenteren, maar we bieden ook de meest toegankelijke sappen. Zo zijn jij en jouw gasten altijd verzekerd van lekkere en verrassende sappen. En daarvoor gebruiken we natuurlijk alleen de beste ingrediënten. We halen onze inkopen zelf van de markt of de groothandel. Daardoor kunnen we altijd de mooiste stukken groente en fruit uitkiezen. Je kunt dus zeker zijn van de lekkerste sappen, boordevol vitamines!

De mooiste sappenbarren

We gaan bij Bar Company graag voor de complete beleving. Daarom hebben we een breed aanbod aan barren. Zo is er altijd een sappenbar huren die past bij jouw evenement. Of je nou gaat voor rustiek of modern, groot of klein. Je kunt de bar zelfs personaliseren met jouw branding. De barren worden bemand door onze gedreven en gastvrije juiceboys en -girls. Maar je kunt er ook voor kiezen je gasten hun juices zelf te laten maken met onze juice / smoothiefiets!

Duurzaam

Onze sappen zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook nog eens helemaal duurzaam! We persen onze sappen namelijk pas als deze besteld zijn. Overgebleven fruit wordt bovendien hergebruikt. Daarnaast gebruiken we biologisch afbreekbare bekertjes en rietjes. Op die manier gaan we verspilling tegen, samen met jou. Dat smaakt natuurlijk extra goed! Ben jij benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan de offerte aan!

https://www.barcompany.nl/