Een E14 led lamp kopen

E14 led lampen zijn er in vele verschillende kleuren en vormen. Van koelwit, tot wit, tot extra warmwit. Omdat het altijd lastig is om de juiste lichtwarmte uit te kiezen zonder het uit te testen, is het sterk aan te raden om af te spreken dat de led lampen geruild mogen worden indien het licht dat de lamp afgeeft niet bevalt. Het is handig om van tevoren wel een idee te hebben van wat voor licht gewenst is en voor welke ruimte deze gebruikt wordt. Zo kan een expert een goed advies geven.

Net als de warmte van het licht, varieert ook de vorm van de lamp vaak. Led lampen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten waarvan er vroeger ook gloeilampen gemaakt werden. Zo zijn er bijvoorbeeld E14 led lampen in de vorm van een kaarsvlam, maar ook gewoon in kogelvorm. Er zijn ook vele led lampen met een andere fitting, zoals een spotjesfitting, steeklampfitting of platteschijffitting. Ook zijn led lampen tegenwoordig verkrijgbaar als TL-buisfitting. Overstappen op led lampen is dus nu makkelijker dan ooit.

Hoewel de eerste led lampen vooral een hard en koud helder licht afgaven, is er nu ook een grote sfeerlichtcollectie led lampen verkrijgbaar, die veelal ook in E14 fitting beschikbaar zijn. Daarbij is ook handig om te weten dat er ook dimbare led lampen te vinden zijn, om bijvoorbeeld ’s avonds een romantische en warme sfeer te creëren. Door de grote variatie aan lichtkleuren is er tegenwoordig voor elke ruimte en voor elk doel wel een goede E14 ledlamp te vinden.

 

 

 

https://www.leds-depot.be/