Een Brompton vouwfiets kopen? Perfect voor iedereen!

Een vouwfiets is compact zodat u de fiets makkelijk overal mee naartoe kunt nemen zonder dat deze in de weg staat. Daarom denkt u misschien dat de vouwfiets niet geschikt is voor lange mensen? Niets is minder waar als u ervoor kiest om een Brompton vouwfiets te kopen. Deze beschikt namelijk over een verlengde zadelpen, waardoor de fiets in vele lengtes in te stellen is. Daarnaast staat Brompton bekend om het leveren van fietsen van de allerhoogste kwaliteit met de beste innovaties. Elke fiets is bijvoorbeeld voorzien van een lak, waardoor roesten onmogelijk is. Zo weet u zeker dat u nog jaren plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u bij deze specialist kunt kopen.

Dit is waarom u ook een Brompton vouwfiets wilt kopen

Merkt u dat u best vaak onderweg bent? Voor werkdoeleinden of in uw vrije tijd? Neemt u dan vooral de trein en wilt u graag uw weg snel verderzetten wanneer u van de trein afstapt? Ga dan een Brompton vouwfiets kopen bij een specialist als ZwaanBikes. Deze vouwfiets is in slechts 20 seconden in- en uit te vouwen, waardoor u altijd snel onderweg bent. Daarnaast mag deze vouwfiets volledig gratis mee met de trein, zelfs tijdens de spits! De fiets is voorzien van een unieke laklaag. Deze laklaag zorgt ervoor dat het frame niet kan roesten en dat u dus lang plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u gaat kopen. De vouwfiets voorzien van een bagagedrager, spatbord of ander stuur? De specialist biedt u verschillende opties om de vouwfiets volledig aan te passen aan uw wensen. Een fiets van ZwaanBikes is dus de perfecte keuze!

 

Als u een Brompton vouwfiets gaat kopen heeft u ultieme vrijheid

Stelt u het volgende scenario voor een typische werkdag voor: genieten van uw ontbijt, snel met de fiets naar het treinstation fietsen, op het station met de fiets de trein instappen, uitstappen op uw bestemming en direct verder fietsen. Geen gedoe met het stallen van een fiets of hopen dat er een ov-fiets beschikbaar is. Dat is het gemak dat u ervaart als u een Brompton vouwfiets gaat kopen bij een specialist als ZwaanBikes. U stelt de vouwfiets volledig naar wens samen. Kies uw favoriete zadel, het meest comfortabele stuur en een bagagedrager voor als u veel spullen meeneemt. Wat uw wensen ook zijn, deze specialist zorgt ervoor dat u een Brompton vouwfiets gaat kopen die volledig aangepast is op uw smaak.