Hotelsuk
Image default
Offers

Dit zijn de belangrijkste voordelen van magnesium

Magnesium valt onder mineralen. Over het algemeen zijn mensen meer bezig met vitaminen dan met mineralen. Toch is magnesium erg goed voor de mens en kent het veel voordelen en daar zullen we er een aantal van bespreken in deze blog, lees dus snel verder!

 

Het voorkomen van migraine

Als je zelf wel een migraine hebt of hebt gehad, weet je hoe vervelend het kan zijn. Soms leidt het zelfs tot misselijkheid of overgevoeligheid voor licht en geluid. Als je vaak migraine hebt wordt er waarschijnlijk op een gegeven moment een onderzoek gedaan en vaak blijkt dan uit dat onderzoek dat je een magnesium tekort hebt. Het blijkt zelfs dat je door genoeg magnesium binnen te krijgen migraine voorkomen kan worden. Uit een studie is gebleken dat één gram magnesium in veel gevallen al beter helpt dan gewone medicatie om de klachten te verminderen. 

 

Bloeddruk verlagen

Enorm veel Nederlanders kampen met een te hoge bloeddruk. Om die reden zijn er meerdere onderzoeken gedaan naar het effect van magnesium op de bloeddruk en hieruit is gebleken dat veel mensen die de magnesium geslikt hadden een aanzienlijk lagere bloeddruk hadden dan de mensen die geen magnesium in namen. Magnesium is dus daadwerkelijk goed om je bloeddruk omlaag te krijgen. Het werkt echter wel alleen als je een te hoge bloeddruk had. 

 

Magnesium om je sportprestaties te verbeteren

Magnesium helpt ons om melkzuur te verwijderen en bloedsuikers naar de spieren te vervoeren. Het is dan ook niet gek dat we tijdens het sporten wel 10 tot 20 procent meer magnesium nodig hebben dan wanneer we niet sporten. Zo werd onder atleten een test gedaan waarbij de ene helft echte magnesium pillen slikten en de andere helft placebopillen kreeg. De atleten die de echt pillen hadden geslikt konden sneller fietsen, rennen en zwemmen! 

 

Waar koop je magnesium tabletten?

Voor de beste supplementen kijk je bij magnesium van Superfoodies! De partij heeft een ruim aanbod aan magnesium pillen. Zo is er altijd een die perfect bij jouw behoefte aansluit. Ook vind je op de website van Superfoodies meer informatie over het product en kun je bij vragen gerust contact opnemen met één van de specialisten!

 

https://superfoodies.nl/