Boxpallets van hout

Voor veilig en verantwoord transport van goederen zijn boxpallets houten kisten dé oplossing. De kisten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en zijn gemaakt in de vorm van een box. Afhankelijk van de afmeting van de goederen, kan elke kist op maat gemaakt worden zodat er precies het aantal goederen van jouw wens in past. Of het nu gaat om het vervoeren van dozen met inhoud, bouwmaterialen of iets anders: een boxpallet van hout is vaak het veiligste en betrouwbaarste vervoermiddel.

Boxpallets op maat

Ben je met je bedrijf bezig met procesoptimalisatie of zoek je manieren waarop de productie sneller en soepeler kan verlopen? Door het inzetten van boxpallets houten kisten in de productie gaat dit zeker lukken. Ten eerste worden de pallets voor het bedrijf op maat gemaakt. Jullie geven door wat de afmetingen van de producten zijn en vervolgens wordt overlegd over de beste maat van de palletbox. Zijn de palletboxen constant in gebruik, dan bestel je er voldoende voor de gehele productielijn. Sommige bedrijven gaan echter voor inklapbare palletboxen omdat de productie van hun producten afhankelijk is van bepaalde trends. Zo staan de boxen nooit in de weg en kun je ze gemakkelijk ergens stallen en ook eenvoudig weer tevoorschijn halen.

Boxpallets houten kisten

Palletbox houten kisten worden gemaakt van hoogwaardig hout met een stevige bevestiging. De onderkant bestaat uit een normaal, houten pallet. Deze is makkelijk te vervoeren door heftrucks en is daardoor gemakkelijk in gebruik. De boxwanden worden gerealiseerd door (meestal) een horizontaal frame van hetzelfde hout als het grondpallet. Bij inklapbare pallets wordt gebruik gemaakt van scharnieren zodat het systeem opvouwbaar is. Doordat pallets voldoen aan jouw productafmetingen, is het inladen van producten een kwestie van minuten. Tijdens het transport staan de producten veilig en gemakkelijk op elkaar aangezien de boxen stapelbaar zijn. Waar dozen poreus en gemakkelijk te beschadigen zijn, is een houten pallet een stevige omheining voor producten waardoor de kans op beschadigingen minimaal is. Bij aankomst kunnen de boxpallets gemakkelijk afgeladen worden zodat de productie snel verder kan gaan.

Door de eenvoud en de bewerkelijkheid van de boxpallets, versnelt het productieproces. Zo kunnen er eenvoudigweg meer producten in kortere tijd getransporteerd worden. Dit komt de omzet van het bedrijf ten goede zodat meer winst gerealiseerd kan worden. Boxpallets houten kisten zijn dé duurzame oplossing voor elk bedrijf dat haar transport wil optimaliseren en goederen op een betrouwbare manier wil vervoeren.