Als horecaondernemer kan je niet zonder een volautomatische espressomachine

In elke horeca onderneming moet eigenlijk wel een volautomatische espressomachine aanwezig zijn. Zo is het apparaat van het merk Krups ideaal. Wellicht vraagt u zichzelf af waarom dat zo is. We zullen het u even uitleggen. Naast dat de espressomachine volautomaat van topkwaliteit is, zijn de koffieautomaten van het Duitse merk zeer eenvoudig in gebruik. Zo voeg je de juiste bonen toe aan de volautomaat espressomachine, stel je de hoeveelheid water, de maalgraad, de sterkte en de temperatuur in. Klaar? Druk op de knop en klaar is de koffie! Horecagelegenheden kiezen niet enkel voor de espresso volautomaten vanwege het gebruiksgemak, maar de beste volautomatische espressomachine van Krups is ook nog eens een lust voor het oog. Bovendien gaat de volautomatische espressomachine ook nog eens lang mee.

Met een volautomaat espressomachine genieten van koffie van verse koffiebonen

Kun jij de dag niet goed starten zonder een heerlijk kopje verse koffie? Dan heeft Krups goed nieuws voor u. Met een volautomatische espressomachine van dit merk kunt u namelijk heel makkelijk en snel een kop verse bonenkoffie zetten. Koffiezetten met een volautomaat espressomachine van Krups wordt beschouwd als de puurste manier van het zetten van een kop koffie. Er zijn vele verschillende soorten espresso volautomaten verkrijgbaar op de markt. Maar uit diverse testen blijkt dat de volautomatische espressomachine van het Duitse merk al jaren de beste is. Dat komt niet enkel door de smaak, maar de espressomachine volautomaat is eenvoudig in gebruik en daarom ook geschikt voor in de keuken. Een must have voor iedere koffieliefhebber.

Espresso volautomaten: eindeloos variëren met koffierecepten

Steeds weer een ander koffierecept, het is mogelijk met een volautomatische espressomachine. Houdt jij er ook zo van om steeds weer een andere soort koffie te proberen? Of je gasten elke keer weer te verrassen met een ander koffierecept? Dan doet het je goed om eens naar de espresso volautomaten van Krups te kijken. Of je gasten nu liever een lungo, espresso, cappuccino, ristretto of latte macchiato willen, met de beste volautomatische espressomachine is het allemaal mogelijk. De espressomachine volautomaat is enorm gebruiksvriendelijk. Je stelt de volautomatische espressomachine in hoe je graag de koffie wilt hebben, doet de juiste koffiebonen in het apparaat en druk op de knop. De volautomaat espressomachine gaat vervolgens aan de slag en binnen enkele seconden kunnen jij en je gasten genieten van een heerlijk kopje koffie!